Musikresan har två aktuella produktioner - en ensamföreställning samt en tillsammans med teckenspråkstolk Karin Åkerlind. Länk till Scenkonstportalen http://scenkonstportalen.riksteatern.se/producent/1476 

Vägskäl (solo)

En föreställning på lekfullaste allvar. Med utgångspunkt i nordisk vistradition hämtas musikalisk inspiration och påfyllnad till repertoaren från andra genrer. Här kan till exempel Povel Ramels sånger arrangeras med inspiration från en av bluesen mästare, Robert Johnson. Texternas berättelser och stämningar får stor betydelse och musiken gungar och berör. Här finns också berättelser om sångerna och deras upphovsmän samt infall av varierande sanningshalt.

Speglingar - en tvåspråkig föreställning

En föreställning i samarbete med Karin Åkerlind, teckenspråk- och dövblindtolk.

I vår föreställning har sångtexternas berättelser, karaktärer och stämningar stor betydelse och musikens gung och rytm blir synlig för ögat, genom att det som sjungs och spelas också tolkas till teckenspråk i realtid. Vi uppträder för både hörande till döva. Föreställningens innehåll anpassas efter om publiken har teckenspråket som en visuell upplevelse eller som kommunikation. Vi är bekväma med skrivtolkar och hörslingor.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna