CD Vägskäl

Vill du beställa en cd (100kr styck) kan du maila beställningen till bjorn@musikresan.se

Ange:

  • Förnamn
  • Efternamn
  • Adress inklusive eventuellt c/o
  • Postnummer
  • Postort
  • Telefon- eller mobilnummer
  • Mailadress
  • Hur många cd du vill beställa

Portokostnader tillkommer. Inbetalningskort/faktura medföljer.

Du kan också haffa mig när vi ses eller slå mig en signal.

 

 

Vadå Vägskäl?

Jag tycker alltid det är svårt att svara när någon frågar: "Vad är det för musik du håller på med?" Så fort du nämder en genre skapas en föreställning hos frågeställaren som ofta avviker mer eller mindre från din egen. Den bästa beskrivningen jag kommit på hittills är att repertoaren utgörs till stor del av svenska visor, kryddat med inslag från andra länder, traditioner och genrer.

På min resa med musik har det blivit många spännande möten som gett möjlighet till fortsatt färdväg. En form av vägskäl. Jag ville att spåren av dessa möten skulle märkas på albumet och jag sökte länge efter någon jag ville ha som producent. Så träffade jag Dragan "Homesick Mac" Ruzic, som från akustisk blues breddat sin repertoar till många stilar inom americana. En sommarkväll satt vi på Ven och pratade om mina idéer. Jag kände direkt att Mac förstod vad jag var ute efter och till min stora glädje svarade han ja när jag frågade om han ville bli min producent. Pär Davidsson tillfrågades att hålla i inspelningen. Så fick jag förmånen att ha Micke Nilsson och Pelle Jernryd som medmusikanter. Det blev några kreativa och roliga dygn i studion.

 

Producent är Dragan "Homesick Mac" Ruzic.

 

 

Medmusikanter är Micke Nilsson på kontrabas och Pelle Jernryd på gitarrer.

 

 

Inspelning och mixning görs av Pär Davidsson (Unitedsound).

Just nu finns inga ljudfiler klara att läggas ut, utan de kommer senare under 2014.

 

 

 

CDn är nu släppt och går att beställa.

 

 

Vad hände med studiogänget efter inspelningarna var klara? Mac åkte på turné i Ryssland med Worlds Smallest Trio ( de är två). Pelle skulle på jobb med Mats Ronander. För Micke väntade en lång Europaturné med ett amerikanskt band. Pär började skriva musik till dokumentären om Zlatan Ibrahimović. För mig fortsatte min musikaliska resa, mot nya möten, nya vägskäl...

 

Lyssna

Det går att streama/ladda ner några av spåren från albumet på Spotify, iTunes, Apple Music, WIMP/TIDAL med flera musikplattformar.

Välj plattform